Меню
Кошница

Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO

Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO
Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO
Клас А Изчерпан
Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO
Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO
Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO
  • Налични бройки: 0
  • Марка: Wenko
  • Код на продукта: A-4008838291177
  • Тегло: 0.10кг
9,99 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Kомплект от 10 резервни глави за четки за тоалетнa WENKO 

  • благодарение на сменяемата глава на четката, дръжката на четката може да се използва повторно
  • Размери :Ø 8 см, резба 10 мм (отговаря на стандартна глава на четка)
  • Големият комплект от 10 части на стойност глави за тоалетни четки е идеален за складиране или за смяна на няколко тоалетни четки наведнъж.
  • Гъвкавите пластмасови влакна достигат всеки ъгъл на тоалетната без много натиск и надеждно премахват замърсяванията, без да надраскват керамиката.
  • С диаметър на главата 8 см и резба 10 мм, сменяемата глава на четката съответства на стандартна глава на четката и следователно е подходяща за всички обикновени комплекти четки за тоалетни и дръжки за четки. За да смените главата на четката, е много лесно да я обърнете към съществуващата дръжка.
  • Това означава, че дръжката на четката може да се използва много дълго време - това е устойчиво и е добро за околната среда!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

 Термометър за храна IDEENWELT
Клас А -25 %
термометър за храна IDEENWELT Температурен диапазон: -20 до + 250 ° C..
14,99 лв. 20,00 лв.
Последни 3 бр.
 Тоалетна седалка DUROPLAST 44 X 36 X 5 CM
Клас А -13 %
 Тоалетна седалка DUROPLAST 44 X 36 X 5 CMКласическа тоалетна седалка в бяло (прибл. 45 x 36 x 5 см) - изработена от Duroplast. Може да се адапт..
34,99 лв. 40,00 лв.
Tоалетна седалка Celesto Tоалетна седалка Celesto
Клас C -44 %
Tоалетна седалка CelestoПРОДУКТЪТ Е СЪС СЧУПЕН КОРПУС!Приятно тиха: автоматично сгъване на тоалетната седалка и капак за тихо и безопасно затварянеФу..
44,99 лв. 80,00 лв.
Последен продукт
Tоалетна седалка Wenko ,37,5 х 45 см крем
Клас А
Tоалетна седалка Wenko ,37,5 х 45 см кремТези тоалетни седалки са удобни за сядане. Забавният принт придава на тоалетната ви седалка това допълнителн..
29,99 лв.
Последен продукт
Tоалетна четка Wenko Tоалетна четка Wenko
Клас А
Tоалетна четка WenkoТази иновация в технологията за монтаж, наречена Vacuum-Loc, е уникалната система за бърз, лесен и безопасен монтаж на аксесоари ..
24,99 лв.