Меню
Кошница

Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS

Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS
Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS
Клас А -17 % Изчерпан
Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS
Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS
Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS
  • Налични бройки: 0
  • Марка: BELLE VOUS
  • Код на продукта: А-97730
  • Тегло: 0.30кг
24,99 лв.
30,00 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Мини стъклени бутилки с коркова тапа (36 бр.) BELLE VOUS

  • Този  комплект от 36 бутилки е подходящ за всички ваши нужди от изкуство! Нашият комплект включва 36 х бутилки с тапи. Всяка бутилка е с височина 6,5 см (2,55"), включително тапата. Създайте някои миниатюрни произведения на изкуството вътре в тези бутилки.
  • Стъклото е дебело, което ги прави много здрави. Те са супер лъскави с висока яснота, така че можете да видите съдържанието на вашите бутилки в целия им блясък.
  • Този пакет бутилки може да се използва за толкова много изкуства и занаяти. Създайте гирлянди с тези бутилки! Можете дори да завържете връв/оризови светлини около тях и вътре в тях. Можете дори да направите приказни бутилки за прах!
  • могат да се използват за ретро изкуства и занаяти, но ако искате по-модерна тема, можете да завържете панделки около тях или да добавите нотка на блясък. Те са толкова гъвкави и са празни, за да можете да развиете креативността си.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

Maсажна кушетка MT 500, 210 см Maсажна кушетка MT 500, 210 см
Клас А -60 %
Maсажна кушетка MT 500, 210 см Сгъваема масажна кушетка за успокояващ масаж в полулегнало и легнало положение.Персонализиране на повърхността: н..
249,99 лв. 630,00 лв.
Последен продукт
Mетален шкаф MECOLOR Mетален шкаф MECOLOR
Клас А -11 %
Mетален шкаф MECOLORРазмер: 925mm x 900mm x 450mmМатериал- стомана с екологично електростатично прахово покритие.С щифт против сблъсък на вратата.Вис..
579,99 лв. 650,00 лв.
Последен продукт
Trio Circulo стойка за дърва Trio Circulo стойка за дърва
Клас C -69 %
Trio Circulo стойка за дърваПРОДУКТЪТ Е С ЕДИН ЛИПСВАЩ ЕЛЕМЕНТ!Елегантно подреждане: модерна стойка за дърва с кръгли полициЗа вътре и навън: за град..
109,99 лв. 360,00 лв.
Последен продукт
Tапицирана подложка с ниска задна част Prato Tапицирана подложка с ниска задна част Prato
Клас А -7 %
Tапицирана подложка с ниска задна част PratoПриятно чувство: меки тапицирани подложки за градински столов с никса облегалкаУстойчиви: повърхност от U..
64,99 лв. 70,00 лв.
Последен продукт
Tермо кутия 150 Tермо кутия 150
Клас А -13 %
Tермо кутия 150 Naber. Кутията е подходяща и за вертикален монтаж (с тръбопровод за отработен въздух през покрива).Сертифицирана за вентилаторна..
69,99 лв. 80,00 лв.
Последен продукт