Меню
Кошница

Сейф за ключове ZHEGE

Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
Клас А -17 %
Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
Сейф за ключове ZHEGE
 • Налични бройки: 3
 • Марка: ZHEGE
 • Код на продукта: А-61923
 • Тегло: 1.40кг
49,99 лв.
60,00 лв.
Последни 3 бр.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Сейф за ключове ZHEGE

 • Отлят корпус от високоякостна цинкова сплав, монтиран с 4 крепежни винта за тежко натоварване вътре, предлага допълнителна устойчивост за стената на кутията за ключове, монтирана за удари, рязане и подръпване. Сейф с 4-цифрен комбиниран ключ с възможност за нулиране позволява да зададете свой собствен комбиниран код с 10000 уникални опции. Уверено подсигурете и споделете резервни ключове с любимите си и доверени хора, когато сте на работа или на работа и никога не се притеснявайте да се заключвате.
 • Малкият сейф за ключове, монтиран на стена, се предлага с вътрешно пространство, побиращо до 5 средни домашни ключа. Можете също да промените, за да съхранявате малки артикули като кредитни карти и USB устройства и т.н. [ЗАБЕЛЕЖКА] тъй като горната част е заета от самия механизъм за заключване, само артикули с дебелина не по-голяма от 0,5 см могат да преминат през тази част. Дълги дебели артикули, като ключове за кола за дистанционно управление, няма да се поберат.
 • С включен целия монтажен хардуер и предварително пробити отвори, е доста лесно да фиксирате стената на заключващата кутия, монтирана към всяка твърда повърхност. Само четири стъпки за настройка и нулиране на 4-цифрената комбинация. Инструкциите винаги са включени. Моля, имайте предвид, че НИКОГА не забравяйте паролата си или няма начин да използвате или нулирате кутията за съхранение на ключове с комбинация. Препоръчително е да направите снимка или да запишете, за да запишете, след като зададете нов код.
 • монтирана на стена кутия за ключалка ZHEGE осигурява лесен и сигурен достъп до вашите резервни ключове, предотвратявайки блокирането от хора, които живеят сами, семейство, приятели, ученици, възрастни родители, спешно влизане на здравни помощници, домашни услуги като детегледачка, кучешка, болногледач и др. Ресетируемата цифрова кутия за ключове също е идеално решение за съхранение и споделяне на ключове в AirBnB наеми / бизнес с недвижими имоти, в офис, училище и строителна площадка и др.
 • Кутията за заключване на външния ключ се предлага с черен плъзгащ се капак за скриване, както и за защита на циферблатите от прах, дъжд, сняг и лед; първокласният материал е некорозионен, устойчив на ръжда и атмосферни влияния; А екологичната боя допринася за устойчивостта..
 • Размери: 4.76in*3.54in*1.57in (външен размер)
 • Материал: цинкова сплав
 • Ако все още криете резервните си ключове под изтривалка или саксия, е време за по-добро и по-сигурно решение. Сейфът за ключ ZHEGE , монтиран на стена, е перфектен сейф за заключване за споделяне на резервни ключове за къщата и предотвратяване на блокиране.
 • Външният ключов сейф допринася за спокойствието, че е изработен от здрав материал, издържащ на удари, рязане и любопитство при опит за влизане.
 • Сейфът с 4-цифрен комбиниран ключ е страхотна ключалка, която се отваря само когато въведете вашата персонализирана парола. Задайте своя собствена комбинация за удобство без ключ и повишена сигурност.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

Maсажна кушетка MT 500, 210 см Maсажна кушетка MT 500, 210 см
Клас А -60 %
Maсажна кушетка MT 500, 210 см Сгъваема масажна кушетка за успокояващ масаж в полулегнало и легнало положение.Персонализиране на повърхността: н..
249,99 лв. 630,00 лв.
Последен продукт
Mетален шкаф MECOLOR Mетален шкаф MECOLOR
Клас А -11 %
Mетален шкаф MECOLORРазмер: 925mm x 900mm x 450mmМатериал- стомана с екологично електростатично прахово покритие.С щифт против сблъсък на вратата.Вис..
579,99 лв. 650,00 лв.
Последен продукт
Trio Circulo стойка за дърва Trio Circulo стойка за дърва
Клас C -69 %
Trio Circulo стойка за дърваПРОДУКТЪТ Е С ЕДИН ЛИПСВАЩ ЕЛЕМЕНТ!Елегантно подреждане: модерна стойка за дърва с кръгли полициЗа вътре и навън: за град..
109,99 лв. 360,00 лв.
Последен продукт
Tапицирана подложка с ниска задна част Prato Tапицирана подложка с ниска задна част Prato
Клас А -7 %
Tапицирана подложка с ниска задна част PratoПриятно чувство: меки тапицирани подложки за градински столов с никса облегалкаУстойчиви: повърхност от U..
64,99 лв. 70,00 лв.
Последен продукт
Tермо кутия 150 Tермо кутия 150
Клас А -13 %
Tермо кутия 150 Naber. Кутията е подходяща и за вертикален монтаж (с тръбопровод за отработен въздух през покрива).Сертифицирана за вентилаторна..
69,99 лв. 80,00 лв.
Последен продукт