Меню
Кошница

Верига от светодиодни лампички XXL Melinera

Верига от светодиодни лампички XXL Melinera
Клас C -67 % Изчерпан
Верига от светодиодни лампички XXL Melinera
  • Налични бройки: 0
  • Марка: MELINERA
  • Код на продукта: С-4056233201833-5169
  • Тегло: 0.60кг
9,99 лв.
30,00 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Верига от светодиодни лампички XXL Melinera
- НЯКОЛКО ОТ ЛАМПИТЕ НЕ СВЕТЯТ - Осветление за приятно настроение - Подходяща за употреба на открито и закрито - 15 лампиона от текстил с общо 15 дълготрайни светодиода - Таймер за 6 часа с автоматично повторение при ежедневен ритъм - Просто включете в желаното време от деня и стартирайте таймера - Защита от водни пръски


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Това са неупотребявани стоки, продукти от отминал сезон, свръхпроизводство или с нарушена опаковка. Стоките са преминали през пълна техническа проверка.

Клас “B”

Това са стоки с нарушена опаковка, мостри или демонстрационни продукти от магазини или с козметична забележка (наранени при транспорт). Стоките са преминали през пълна техническа проверка.

Клас “C”

Това са употребявани стоки с видими следи от употреба,  външно и вътрешно почистени, продукти с липсващи консумативи или  заменени такива. Стоките са преминали през пълна техническа проверка.

Може да харесате също

LED лампа с пламъци LED лампа с пламъци
Клас А -57 %
LED лампа с пламъци  LED енергоспестяваща лампа с впечатляващ ефект на пламъка. С 96 светодиода - 150 лумена, подходящи за стандартен цокъл Е27...
12,99 лв. 30,00 лв.
Последни 3 бр.
Градински соларен LED фенер
Клас А -55 %
Градински соларен LED фенер  - Един брой градиски соларен LED фенер- Светещата факла има 96 LED лампи.- Тя може да издържи на различни неблагопр..
8,99 лв. 20,00 лв.
Последни 2 бр.
Соларни лампи Соларни лампи
Клас А -67 %
Соларни лампи - комплект от 3 брояЯрка светлина, благодарение на бели светодиоди.Сензорът за дневна светлина се включва и изключва автоматично.С вград..
19,99 лв. 60,00 лв.
Соларни лампи Соларни лампи
Клас C -83 %
Соларни лампи - комплект от 3 брояПРОДУКТЪТ Е СЪС СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБАЯрка светлина, благодарение на бели светодиоди.Сензорът за дневна светлина се включ..
9,99 лв. 60,00 лв.
Последен продукт
Соларни лампи
-83 %
Соларни лампи - комплект от 3 брояПРОДУКТЪТ Е СЪС СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА И РЪЖДАЯрка светлина, благодарение на бели светодиоди.Сензорът за дневна светлина ..
9,99 лв. 60,00 лв.
Последен продукт