Меню
Кошница

Адаптери, зарядни устройства и кабели

Адаптери, зарядни устройства и кабели

Преносима батерия IDEENWELT Преносима батерия IDEENWELT
Клас А -20 %
Преносима батерия IDEENWELT Описание:Преносима батерия 5000 mAHИндикация на състоянието на зареждане с 4 светодиодаЗащита срещу презареждане и разрежданеКомпактен и удобенС 2 USB порта(макс 2,1 A)За паралелно зареждане на 2 устройстваВключва:Микро USB кабел..
15,99 лв. 20,00 лв.
Последен продукт
Индуктивна стойка за зареждане Индуктивна стойка за зареждане
Клас А -33 %
Индуктивна стойка за зарежданеВключително USB кабелмакс.10 режим на бързо зарежданеСъвместим с всички смартфони с QIлесно зареждане чрез затварянемодерен текстилен дизайнLED индикатор за захранванеМоже да се използва като подложка за зареждане или стойка за зарежданеЗащита от пренапрежениеЗащита от..
19,99 лв. 30,00 лв.
Индуктивна стойка за зареждане Индуктивна стойка за зареждане
Клас B -43 %
Индуктивна стойка за зарежданеБЕЗ ОПАКОВКА!Включително USB кабелмакс.10 режим на бързо зарежданеСъвместим с всички смартфони с QIлесно зареждане чрез затварянемодерен текстилен дизайнLED индикатор за захранванеМоже да се използва като подложка за зареждане или стойка за зарежданеЗащита от пренапреж..
16,99 лв. 30,00 лв.
Последен продукт
Външна батерия SilverCrest Външна батерия SilverCrest
Клас А -25 %
Външна батерия SilverCrestХарактеристики:За мобилно зареждане на смартфони, MP3 плейъри, таблети, камери и др.С "Smart Fast Charge" за оптимизирано време за зарежданеUSB-C интерфейс за зареждане и разтоварване„Интелигентно бързо зареждане“ чрез USB-A и USB-CПоказване на състоянието на зареждане чр..
29,99 лв. 40,00 лв.
Последен продукт
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)