Меню
Кошница

Еър фрайър Heinner HAF-1250BK

Еър фрайър Heinner HAF-1250BK
Еър фрайър Heinner HAF-1250BK
Клас А
Еър фрайър Heinner HAF-1250BK
Еър фрайър Heinner HAF-1250BK
Еър фрайър Heinner HAF-1250BK
 • Налични бройки: 99
 • Марка: HEINNER
 • Код на продукта: 125069
 • Тегло: 5.00кг
174,90 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера
ДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!
 • 3.6 л капацитет на съда и 2.5 л капацитет на кошницата Перфектните придружители на малките кулинарни капризи, фритюрникът за горещ въздух HEINNER HAF-1250BK е с капацитет 3,6 л и 2,5 л кош, достатъчно, за да се готви лесно за цялото семейство. Горещият въздух, който циркулира бързо и се разпределя равномерно в отделението на уреда, ви позволява да готвите бързо и лесно, широк спектър от рецепти: закуски, месо, зеленчуци и много други. Пригответе се да се насладите на любимите си храни, вече по по-здравословен, но също толкова вкусен начин.    
 • Сваляем  контейнер с незалепващо покритие Уредът има сваляем контейнер с незалепващо покритие от тефлон, лесен за употреба и почистване, така че можете да приготвите значителни количества вкусна храна за себе си и своите близки.    
 • Регулируем термостат 0-200˚C  
 • Регулируемият термостат ви позволява да регулирате температурата според нуждите, като предоставя контрол в широк температурен диапазон: 0-200˚C    
 • Таймер макс. 30 минути Таймерът спира да захранва фритюрника след определен период от време, като по този начин обявява времето, когато храната трябва да бъде извадена от кошницата. По този начин ще ви помогне да спасите продуктите си от изгаряне, дори ако сте забравили няколко допълнителни минути в уреда.    
 • Защита от прегряване   Фритюрникът HEINNER HAF-1250BK също е снабден със система за безопасност, която предотвратява прегряване.
 • Със закупуването на продукт от кампанията Здраве за детето, ще получите здравословен наръчник за приготвяне на храна за децата.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

Електрически мултикукър MUHLER MLC-5020 Електрически мултикукър MUHLER MLC-5020
Клас А
ДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!Общ обем – 5 L Корпус от неръждаема стомана Капак с декорация от неръждаема стомана Вътрешен съд с незалепващо покритие..
125,00 лв.
Електрически мултикукър MUHLER MLC-5045 Електрически мултикукър MUHLER MLC-5045
Клас А
ДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!Общ обем – 5 L Корпус от неръждаема стомана Капак с декорация от неръждаема стомана Вътрешен съд с незалепващо покритие..
135,00 лв.
Еър фрайър Cecotec Cecofry Compact Rapid White Еър фрайър Cecotec Cecofry Compact Rapid White
Клас А
ДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!ПЕРФЕКТна ТЕХНОЛОГИЯ Технологията за горещ въздух PerfectCook постига фантастични резултати.   Просто ще тря..
141,90 лв.
Еър фрайър Heinner HAF-1300WH
Клас А
ДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!3.6 L капацитет на съда и 2.6 л капацитет на кошницата Перфектната комбинация за малки кулинарни изкушения, фритюрникът ..
192,50 лв.
Уред за готвене с горещ въздух Cecotec BakeFry 2500 Touch Steel Уред за готвене с горещ въздух Cecotec BakeFry 2500 Touch Steel
Клас А
ДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!Фурна с капацитет 26 л Компактен размер Мощност: 1600 W Голям сензорен екран 9 предварително зададени функции Високоустойч..
438,90 лв.