Меню
Кошница

Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500

Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
Клас А
Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500
 • Налични бройки: 100
 • Марка: Cecotec
 • Код на продукта: A- 5620EV
 • Тегло: 5.50кг
399,00 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Пречиствател за въздух Cecotec TotalPure 2500

 • Страхотен CADR (коефициент за Доставка на чист въздух), способен да филтрира и почиства 200 м3 / на час  въздух в стаята.
 • Неговите 3 процеса на филтриране през предфилтъра, филтъра с активен въглен и високоефективния филтър минимизират количеството токсични или вредни частици, присъстващи във въздуха.
 • Неговият Wi-Fi контрол чрез смартфон позволява настройка на различни конфигурации на пречиствателя и проверка на измерените данни.
 • Голямата му площ на покритие от 65 м3 превръща този пречиствател в идеалното средство за елиминиране на вредните частици, съдържащи се във въздуха, и за почистване на въздуха на стаите ви.
 • Пречиствателят разполага с 2,5 PM сензор и сензор за концентрация на замърсяващи частици, които са вредни за хората, особено тези, които идват от индустриални емисии.
 • Използвайки информацията, получена чрез този сензор, пречиствателят показва качеството на въздуха в 4-цветна скала, като синьото е по-високо качество, а червеното по-ниско.
 • Неговият LED дисплей показва много данни в реално време, което позволява да се наблюдава как концентрацията на вредни частици във въздуха, който дишате, намалява.
 • Сензорният контролен панел, разположен в горната му част, позволява ръчно задаване на различни работни функции.
 • Четирите настройки на скоростта на този пречиствател (Eco, Low, Medium и High) позволяват да се адаптират според изискванията на всяка ситуация.
 • Пречиствателят разполага с таймер и може да бъде настроен за 1, 4 или 8 часа, за да го адаптира към изискванията на всяко домакинство.
 • Режимът на заспиване позволява пречистване на въздуха, докато скоростта и dB са намалени до минимум, поради което може да работи по време на почивка.
 • Автоматичният режим адаптира въздуха на пречиствателя според качеството на въздуха във всеки конкретен момент и следователно според нуждата от пречистване на въздуха.
 • Той има вграден термометър за измерване на температурата в реално време, което се показва на дисплея.
 • Той също има хигрометър, за да покаже влажността на околната среда на дисплея.
 • Когато филтърът е пълен с предварително филтрирани вредни и токсични частици, иконата „нулиране на филтъра“ ще светне, което означава, че трябва да бъде заменен.
 • Неговият DC двигател увеличава максимално ефективността по време на процеса на пречистване и позволява по-добър контрол върху скоростите и режимите.
 • 20 W са достатъчни, за да осигурят правилна работа на пречиствател и ниска консумация на енергия.
 • Пречиствателят излъчва само 54 dB, поради което работният му звук е нисък, дори повече, когато е зададен режим на заспиване.
 • Пречиствателят е снабден и с детска предпазна ключалка, която им предпазва от злоупотреба с устройството и от промяна на предишни настройки.
 • Елегантният му дизайн идеално подхожда на всеки тип стая у дома.
 • Тегло х дължина х ширина х височина: 5,5 кг х 34,5 см х 17,2 см х 53,6 см


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

Арома Дифузер Cecotec PureAroma 550 Connected
Клас А -6 %
Арома Дифузер Cecotec PureAroma 550 ConnectedОписание:Ароматизатор+Овлажнител с 500 мл и екран, високоговорител и Bluetooth управление.Арома дифузьор..
79,99 лв. 85,00 лв.
Последен продукт
Вентилатор,охладител и овлажнител за въздух Klarstein Whirlwind 3 в 1 Вентилатор,охладител и овлажнител за въздух Klarstein Whirlwind 3 в 1
Клас А -16 %
Вентилатор,охладител и овлажнител за въздух Klarstein Whirlwind 3 в 1Топ характеристики:Категоризация на продукта според изображението със сравнение ..
259,99 лв. 310,00 лв.
Последен продукт
Влагоабсорбатор Cecotec Big Dry 4000 Expert Connected Влагоабсорбатор Cecotec Big Dry 4000 Expert Connected
Клас А
Влагоабсорбатор Cecotec Big Dry 4000 Expert ConnectedГоляма мощност на изсушаване до 10 L/ден, което значително намалява концентрацията на влажност в..
399,00 лв.
Обезвлажнител Cecotec BigDry 2000 Light Black Обезвлажнител Cecotec BigDry 2000 Light Black
Клас А
Обезвлажнител Cecotec BigDry 2000 Light BlackКапацитет на изсушаване: 300 ml / ден.Подвижен резервоар с вместимост 600 мл.Бутон за включване / изключв..
119,00 лв.
Обезвлажнител Heinner HDU-M10 Обезвлажнител Heinner HDU-M10
Клас А
Обезвлажнител Heinner HDU-M10Употреба: ДомашнаПредназначен за: ИзсушаванеПрепоръчителна площ на помещение: 31 м²Капацитет на воден резервоар: 2.1 lКап..
329,00 лв.