Меню
Кошница

Отоплител за баня Cecotec Ready Warm 9200 Smart Towel Black

Отоплител за баня Cecotec Ready Warm 9200 Smart Towel Black
Клас А
Отоплител за баня Cecotec Ready Warm 9200 Smart Towel Black
 • Налични бройки: 100
 • Марка: Cecotec
 • Код на продукта: А-5396EV
 • Тегло: 5.00кг
399,00 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Отоплител за баня Cecotec Ready Warm 9200 Smart Towel Black

 • Масления електрически отоплител за баня с голяма мощност от 750 W, способен бързо да загрее вашите кърпи и да увеличи температурата в банята.
 • Неговият LED екран показва текущата температура на помещението и благодарение на него можете да избирате други функции на нагревателя, като температурата и неговите режими.
 • Има седмичен програматор, благодарение на който можете да зададете дните от седмицата, както и желания времеви интервал за автоматично включване на отоплителя
 • Разполага с 3 режима на работа за адаптиране към нуждите на всеки момент, комфортен режим, еко режим и режим отворен прозорец.
 • Неговият сензорен контролен панел улеснява управлението на отоплителя, както и го прави по-привлекателен и повишава комфорта му по време на конфигурирането на операцията.
 • Идеална употреба за бани благодарение на своя IP24, тоест устойчивост на средни прахови петна и водни струи, които могат да се пръснат върху него.
 • Изборът на температура, в зависимост от работния режим, между диапазон от приблизително 10º до 35º, позволява максимален и персонализиран комфорт във вашата баня.
 • Има 2 системи за сигурност, защита срещу прегряване (предпазва банята и дома ви) и система против замръзване (предпазва държача за кърпи при много ниски температури близо до 0º).
 • Размери: 12 кг x 107 см x 50 см x 6 см (тегло x дължина x ширина x височина)


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

 Климатик , Metrobreeze 9 PARIS, 1050W ,9000 BTU/h , бронзов цвят Климатик , Metrobreeze 9 PARIS, 1050W ,9000 BTU/h , бронзов цвят
Клас А -11 %
 Климатик , Metrobreeze 9 PARIS, 1050W ,9000 BTU/h , бронзов цвятКатегоризация на продуктите по изображение със сравнение на ефективността на ур..
749,99 лв. 840,00 лв.
Последен продукт
 Ретро стаен вентилатор, със стойка NEDIS FNTR20CWD10 Ретро стаен вентилатор, със стойка NEDIS FNTR20CWD10
Клас C -60 %
Ретро стаен вентилатор, със стойка NEDIS FNTR20CWD10 ВЕНТИЛАТАРА Е ШУМЕН !СЪС СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА!БЕЗ ОПАКОВКА!Описание:Ретро стаен  вентилатор&nb..
79,99 лв. 200,00 лв.
Последен продукт
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200
Клас C -25 %
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200 ЛИПСВАТ ДВА УДЪЛЖИТЕЛЯ!Описание:Много здрав халогенен въздушен нагре..
104,99 лв. 140,00 лв.
Последен продукт
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200
Клас А -21 %
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200 Описание:Много здрав халогенен въздушен нагревател с кварц за външна..
109,99 лв. 140,00 лв.
Последен продукт
4в1 oхладител за въздух IceWind Plus Smart 4в1 oхладител за въздух IceWind Plus Smart
Клас А -51 %
4в1 oхладител за въздух IceWind Plus Smart Категоризация на продуктите по изображение със сравнение на ефективността на уредите:Air coolerСвеж п..
319,99 лв. 650,00 лв.
Последен продукт