Меню
Кошница

Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro

Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro
Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro
Клас А
Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro
Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro
Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro
 • Налични бройки: 100
 • Марка: Cecotec
 • Код на продукта: А-5937EV
 • Тегло: 5.00кг
149,00 лв.
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Вентилатор Cecotec EnergySilence 5000 Pro

 • PowerWind Pro: професионален вентилатор с максимална мощност (120 W), който постига страхотен въздушен поток благодарение на качеството на своите материали и дизайна.
 • AirFlow3 Pro: система, съставена от 3 метални остриета с диаметър 20” (51 см), за да се гарантира максимално ефективна дифузия на потока свеж въздух.
 • Технология EnergySilence: моментално усетете дълбоко свеж въздух с максимална тишина и комфорт.
 • CopperEngine: изключителен 100% меден двигател с висока ефективност, надеждност и максимална издръжливост. Той интегрира системата за сигурност ThermoSafe, за да удължи полезния живот на вентилатора и да избегне нежелани инциденти и повреди.
 • Функция 3Speed: можете да избирате между 3 работни скорости (Eco, Normal и Turbo), за да адаптирате интензивността на въздушния поток към вашите нужди.
 • TotalControl: регулируем наклон чрез просто натискане на капака на вентилатора, за да отговаря на всеки потребител и ситуация.
 • SecuritySystem: цялостна система за сигурност, съставена от защитна решетка, която предотвратява достъпа до остриетата и изключително стабилна основа.
 • ChromeDesign - Дизайн с лъскави линии и хромирани покрития, за да отговарят на всеки стил.
 • Здраве и безопасност: отговаря на настоящите разпоредби относно безопасността и опазването на околната среда, така че да се грижите за вашите близки и за вашата среда.
 • Най-висококачествени метални покрития, за да гарантират най-доброто представяне в най-взискателните среди: промишлени, търговски и външни.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

 Вентилаторен нагревател за баня STEBA BS 1800 TOUCH
Клас C -62 %
Вентилаторен нагревател за баня STEBA BS 1800 TOUCHПРОДУКТЪТ Е СЪС СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА И БЕЗ ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА!Вентилатор за баня с дизайнерски корп..
113,99 лв. 300,00 лв.
Последен продукт
 Климатик , Metrobreeze 9 PARIS, 1050W ,9000 BTU/h , бронзов цвят Климатик , Metrobreeze 9 PARIS, 1050W ,9000 BTU/h , бронзов цвят
Клас А -29 %
 Климатик , Metrobreeze 9 PARIS, 1050W ,9000 BTU/h , бронзов цвятКатегоризация на продуктите по изображение със сравнение на ефективността на ур..
599,99 лв. 840,00 лв.
Последен продукт
 Ретро стаен вентилатор, със стойка NEDIS FNTR20CWD10 Ретро стаен вентилатор, със стойка NEDIS FNTR20CWD10
Клас C -60 %
Ретро стаен вентилатор, със стойка NEDIS FNTR20CWD10 ВЕНТИЛАТАРА Е ШУМЕН !СЪС СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА!БЕЗ ОПАКОВКА!Описание:Ретро стаен  вентилатор&nb..
79,99 лв. 200,00 лв.
Последен продукт
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200
Клас C -55 %
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200 ЛИПСВАТ ДВА УДЪЛЖИТЕЛЯ!Описание:Много здрав халогенен въздушен нагре..
62,99 лв. 140,00 лв.
Последен продукт
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200
Клас А -44 %
 Халогенен нагревател с дистанционно управление Cecotec Ready Warm 8200 Описание:Много здрав халогенен въздушен нагревател с кварц за външна..
77,99 лв. 140,00 лв.
Последен продукт