Меню
Кошница

IDEEN WELT

IDEEN WELT

НЕРАБОТЕЩ Уред за гладене с пара DEENWELT
Неработещ -75 %
Уред за гладене с пара DEENWELTНЕРАБОТЕЩ ПРОДУКТ!Описание:Включва 2 допълнителни приставки за бързо и лесно изглаждане на дрехите Вертикална пара  Капацитет: приблизително 260 ml Подвижен резервоар за вода Функция за автоматично изключване: устройството превключва в режим на готовност, ..
9,99 лв. 40,00 лв.
Последни 3 бр.
Уред за гладене с пара DEENWELT
Клас А -25 %
Уред за гладене с пара DEENWELTОписание:Включва 2 допълнителни приставки за бързо и лесно изглаждане на дрехите Вертикална пара  Капацитет: приблизително 260 ml Подвижен резервоар за вода Функция за автоматично изключване: устройството превключва в режим на готовност, когато резервоарът..
29,99 лв. 40,00 лв.
Фритюрник с горещ въздух IDEENWELT
Клас C -33 %
Фритюрник с горещ въздух IDEENWELTБЕЗ ОПАКОВКА!Описание:Задушаване, печене на скара, готвене, печене и пържене всичко в едно устройство с по -малко калории.Със същия вкус и текстура като конвенционалната фритюрница, включително универсална кошница за хляб и чипс.Без мазни миризми и мазнини върху п..
99,99 лв. 150,00 лв.
Соларен фенер Соларен фенер
Клас C -50 %
Соларен фенерЛИПСВА ЕДНАТА ЗАКАЧАЛКА!ЛИПСВА ЕДНОТО КРАЧЕ!Описание:за окачванеразмер 15 см.топло бял светодиодсензор за здрач..
10,00 лв. 20,00 лв.
Последен продукт
Комплект от 2 LED светлинни ленти за ръка Комплект от 2 LED светлинни ленти за ръка
Клас C -55 %
Комплект от 2 LED светлинни ленти за ръка ЕДНАТА ЛЕНТА НЕ СВЕТИ!Описание:Две настройки: мигаща или непрекъсната светлинаУстойчиви на атмосферни влиянияУстойчиви на приплъзване Лента за разтягане Регулируема с велкро закопчалка Осигуряват по-добра видимост в тъмнината..
9,00 лв. 20,00 лв.
Последни 3 бр.
Преносима батерия IDEENWELT Преносима батерия IDEENWELT
Клас А -20 %
Преносима батерия IDEENWELT Описание:Преносима батерия 5000 mAHИндикация на състоянието на зареждане с 4 светодиодаЗащита срещу презареждане и разрежданеКомпактен и удобенС 2 USB порта(макс 2,1 A)За паралелно зареждане на 2 устройстваВключва:Микро USB кабел..
15,99 лв. 20,00 лв.
Последен продукт
НЕРАБОТЕЩ Пасатор IDEEN WELT НЕРАБОТЕЩ Пасатор IDEEN WELT
Неработещ -75 %
Пасатор IDEEN WELDПРОДУКТА РАБОТИ,НО ЛИПСВА КАНАТА И КОПЧЕТАТА СА БЕЗ ГУМЕНИЯ ПРЕДПАЗИТЕЛОПИСАНИЕ: Безстепенно регулиране на скоростта Настройки за смесване  Материал от неръждаема стомана и стилен дизайн  700 ml смесителна кана с капак  Висящ контур за ..
9,99 лв. 40,00 лв.
Последен продукт
LED Лампа IDEEN WELT
Клас А -15 %
LED Лампа IDEEN WELTОписание:LED топка лампа "Ball" с таймер IDEEN WELT Висококачествена LED нощна лампа под формата на топкафункция за таймер 6 часа / 18 часа Атмосферна светлина 20светодиода, захранвани от 3 батерии (не са включени)Подходящи само за вътрешна употреба Тазидекоративна LED топка..
16,99 лв. 20,00 лв.
Последен продукт
Фонтан за пиене на вода за животни Фонтан за пиене на вода за животни
Клас C -81 %
Фонтан за пиене на вода за животниПОМПАТА НЕ РАБОТИ!Описание:Стимулиране на питейния импулс чрез течаща водадва умивалника за лесен прием на водабезшумна водна помпапредотвратява замърсяването и миризмата на питейната водаВместимост: 1,5 литраВключително защита от ухапване на кабелвключително два см..
5,00 лв. 26,00 лв.
Последни 3 бр.
Електрическа помпа IDEEN WELT
Клас А -32 %
Електрическа помпа IDEEN WELTОписание: За бързо и удобно напомпване и издухване  Универсална употреба благодарение на различни адаптери  Подходяща например за надуваеми легла..
16,99 лв. 25,00 лв.
Последен продукт
Уред за почистване на пори IDEEN WELT
Клас А -25 %
Уред за почистване на пори IDEEN WELTОписание:Премахва пъпки и черни точки с помощта на вакуум.  Светът на идеите за почистване на порите.Премахва пъпки и черни точки по вакуумна технология.                &nbs..
29,99 лв. 40,00 лв.
Последен продукт
Индуктивна стойка за зареждане IDEEN WELT Индуктивна стойка за зареждане IDEEN WELT
Клас А -33 %
Индуктивна стойка за зарежданеОписание:Включително USB кабелмакс.10 режим на бързо зарежданеСъвместим с всички смартфони с QIлесно зареждане чрез затварянемодерен текстилен дизайнLED индикатор за захранванеМоже да се използва като подложка за зареждане или стойка за зарежданеЗащита от пренапрежение..
19,99 лв. 30,00 лв.
Индуктивна стойка за зареждане IDEEN WELT Индуктивна стойка за зареждане IDEEN WELT
Клас B -43 %
Индуктивна стойка за зареждане IDEEN WELTЛИПСВА ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА!Описание:Включително USB кабелмакс.10 режим на бързо зарежданеСъвместим с всички смартфони с QIлесно зареждане чрез затварянемодерен текстилен дизайнLED индикатор за захранванеМоже да се използва като подложка за зареждане или сто..
16,99 лв. 30,00 лв.
Последен продукт
Лунна лампа  MONDLEUCHTE IDEEN WELT Лунна лампа  MONDLEUCHTE IDEEN WELT
Клас А -37 %
Лунна лампа MONDLEUCHTE IDEEN WELTОписание:Зашеметяваща декорация - Топлият или бял светодиод може да се използва като нощна светлина или като околна светлинаДълъг живот - Акумулаторна батерия и USB зарежданеЛесен за използване - натиснете сензорния бутон, за да промените яркостта и цвета на светл..
18,99 лв. 30,00 лв.
Последен продукт
Пееща кутия Ambiamor IDEEN WELT
Клас А -33 %
Пееща кутия Ambiamor IDEEN WELTОписание:Oсвежаващa птичa песен ще прозвучи в собствения ви дом.Приближете се до кутията и разхлабете.Прибл. Двуминутно птиче пеене в горска средаМоже да бъде изправен или затворенСъс сензор за движение и контрол на силата на звука ..
19,99 лв. 30,00 лв.
Последни 3 бр.
Будилник IDEEN WELT Б/7666
Клас А -70 %
Будилник IDEEN WELT IDEEN WELT Б/7666Описание:Автоматично превключва между лятно и зимно време Проектиран в класическия външен вид на аналогов часовник, стрелките му ясно показват часа и зададеното време на алармата  Функция за отлагане..
8,99 лв. 30,00 лв.
Четка с горещ въздух IDEEN WELT С/3445 Четка с горещ въздух IDEEN WELT С/3445
Клас C -83 %
Четка с горещ въздух IDEEN WELT ЛИПСВА БЯЛАТА ПРИСТАВКА!Описание: Изсушаване и стилизиране в една стъпка 2 приставки за различни приложения 2 етапа за отопление / вентилатор и студена фаза 360 ° въртяща се кабелна връзка с висящ контур -2-кратна защита от прегряване  Мощност:..
4,99 лв. 30,00 лв.
Пасатор IDEEN WELT
Клас C -63 %
Пасатор IDEEN WELD ЛИПСВА КАНАТА И Е СКЪСАНА ГУМИЧКАТА НА КОПЧЕТКО ЗА БЪРЗИТЕ ОБОРОТИ!Описание: Той е най-големият ви помощник в кухнята с безстепенното си регулиране на скоростта и бутон за турбо, настройките за смесване, решетка и нарязванеМатериал от неръждаема стомана и стилен дизайн 7..
14,99 лв. 40,00 лв.
Последен продукт
НЕРАБОТЕЩ Електронен кантар IDEEN WELT
Неработещ -83 %
Електронен кантар IDEEN WELTНЕРАБОТЕЩ ПРОДУКТ!Описание:Ясно съобщение за теглото  С функция за регулиране на силата на звука и заглушаване на звука Товароносимост: 180 кг Крачета против приплъзване Индикатор за презареждане на батериите  С автоматично изключване..
4,99 лв. 30,00 лв.
Последни 3 бр.
НЕРАБОТЕЩА Маша за коса IDEEN WELT НЕРАБОТЕЩА Маша за коса IDEEN WELT
Неработещ -93 %
Будилник IDEEN WELT
Клас А -70 %
Будилник IDEEN WELT Описание:Автоматично превключва между лятно и зимно времеПроектиран в класическия външен вид на аналогов часовник, стрелките му ясно показват часа и зададеното време на алармата Функция за отлагане..
8,99 лв. 30,00 лв.
Последни 2 бр.
Флосер IDEEN WELT
Клас А -25 %
Флосер IDEEN WELT- За лесно и ефективно отстраняване на плаката в междузъбното пространство - С тънък, вибриращ найлонов връх - Почиства надеждно там, където четката за зъби не достига..
14,99 лв. 20,00 лв.
Пасатор IDEEN WELТ
Клас А -28 %
Пасатор IDEEN WELТОписание:Той е най-големият ви помощник в кухнята с безстепенното си регулиране на скоростта и бутон за турбо, настройките за смесване, решетка и нарязване.  Материал от неръждаема стомана и стилен дизайн. 700 ml смесителна кана с капак.  Висящ контур за практичес..
28,99 лв. 40,00 лв.
Маша за коса IDEEN WELT А/6855 Маша за коса IDEEN WELT А/6855
Клас А -50 %
Маша за коса IDEEN WELT А/6855 Описание: Включително термоустойчива подложка за съхранение  За малки къдрици и повече структура Керамично турмалиново покритие Plug функция за лесно съхранение Температура: приблизително 180 ° C с бързо нагряващ елемент  Практичен кли..
14,99 лв. 30,00 лв.
Четка с горещ въздух IDEEN WELT А/6879 Четка с горещ въздух IDEEN WELT А/6879
Клас А -67 %
Четка с горещ въздух IDEEN WELT Описание: Изсушаване и стилизиране в една стъпка 2 приставки за различни приложения  2 етапа за отопление / вентилатор и студена фаза 360 ° въртяща се кабелна връзка с висящ контур2-кратна защита от прегряване  Мощност: 600 W.  Дължи..
9,99 лв. 30,00 лв.
Показани са от 1 до 25 от 25 резултата (1 страници)