Меню
Кошница

Зарядна станция за контролер PS5

Зарядна станция за контролер PS5
Зарядна станция за контролер PS5
Зарядна станция за контролер PS5
Клас А -28 %
Зарядна станция за контролер PS5
Зарядна станция за контролер PS5
Зарядна станция за контролер PS5
Зарядна станция за контролер PS5
  • Налични бройки: 1
  • Марка: OIVO
  • Код на продукта: А-57230
  • Тегло: 0.20кг
35,99 лв.
50,00 лв.39,99 лв.37,99 лв.
Последен продукт
Ниски цени
Продуктите са мострени или тествани и това определя страхотната им цена
Гаранция и право на връщане
Гаранционен срок и право на връщане от 14 дни с изключение на продуктите от категории "Резервни части и консумативи" и "Неработещи продукти"
Преглед и тест
Тест и преглед на поръчаните стоки преди плащане на куриера

Зарядна станция за контролер PS5

  • Тази зарядна станция за PS5 контролери е специално проектирана за свързване с определения AC захранващ адаптер (5V/3A) и зареждане на двойни PS5 контролери едновременно. Това е задължителен аксесоар за PS5 за PS5 геймър и които притежават двойни PS5 контролери. Ще ви държи в игрите по-дълго с конзолата Playstation 5. Този комплект за зареждане на PS5 е най-добрият заместител на официалната зарядна станция за PS5 Dualsense на OEM.
  • Поради това, че портовете на базовата станция са направени от меден конектор, тази зарядна станция Playstaiton 5 е безопасна и бърза за зареждане, комбинирайте персонализирания 5V/3A AC адаптер с това зарядно устройство за контролер PS5 и те могат да осигурят максимално зареждане. Зареждане на 2 дистанционно управление PS5 само за 2 часа, бързо, безопасно за оптимизирано зареждане.
  • Кажете сбогом на кабела за зареждане на ps5, стойката за държач на контролера ps5, подредената и елегантна докинг станция, съвместима с контролера Playstation 5 Dualsense, зареждайте и съхранявайте два контролера едновременно. Междувременно, цветът съответства на диска на Playstation 5 и цифровите конзоли, той има превключвател за включване/изключване на гърба близо до USB-C вход. Това спестява енергия, докато не се използва за ежедневни игри и ви позволява да го включвате и изключвате.
  • Просто поставете два PS5 контролера върху зарядното устройство и дистанционните за PS5 ще започнат да се зареждат. Ярък LED индикатор ще покаже състоянието на зареждане. Светлини за зареждане отпред, за разлика от официалната версия, ще бъдат обозначени с червени и сини светлини, за да покажат дали се зареждат или напълно заредени. Уникалната LED лента на екрана ще мига, докато е в състояние на зареждане. Също така, синьото акцентно осветление от двете страни се комбинира, за да направи приятен външен вид с контролерите PS5.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър

Какво означават различните класове ?

Клас “А”

Стоки с безупречен външен вид. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е да е нарушена оригиналната опаковка. 

Клас “B”

Стоки с добър външен вид, с леки следи от употреба. 100% функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “C”

Стоки с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Функциониращи, преминали през пълна техническа проверка. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. 

Клас “Неработещи”

Стоки с безупречен външен вид, с леки следи от употреба, с видими следи от употреба, транспортен дефект или липсваща част, стоки с проблем в мотора, електрониката и др. Стоки в неработещо състояние с ясен или неясен проблем. Проблема ще бъде описан в информацията към всеки продукт. Възможно е оригиналната опаковка да липсва или да е нарушена. Тези продукти са предназначени за части. Не носим отговорност при щети възникнали след ремонт от страна на ползвател.

Може да харесате също

 Станция за зареждане на контролер  Станция за зареждане на контролер
Клас А -20 %
 Станция за зареждане на контролерТази докинг станция за зарядно устройство за контролер Switch съвпада перфектно с докинг станцията за превключ..
39,99 лв. 50,00 лв.
Последен продукт
Детска папка
Клас А
Детска папка..
4,99 лв.
Последен продукт
Детски очила, черни
Клас А -50 %
Детски очила, черни..
4,99 лв. 10,00 лв.
Последен продукт
Детски очила, Шарени
Клас А -50 %
Детски очила, Шарени..
4,99 лв. 10,00 лв.
Последен продукт
Детски умивалник KiDDY WASH Детски умивалник KiDDY WASH
Клас B -50 %
Детски умивалник KiDDY WASHразмер- 38,7х38,2х10 см...
14,99 лв. 30,00 лв.
Последен продукт