Меню
Кошница

KLARFIT

KLARFIT

Батут с вътрешна мрежа Klarfit Rocketkid РОЗОВ Батут с вътрешна мрежа Klarfit Rocketkid РОЗОВ
Клас C -46 %
Батут с вътрешна мрежа Klarfit Rocketkid РОЗОВЛИПСВА ЕДИН КРАК, ПРЕДПАЗНА МРЕЖА И МОНТАЖЕН КОМПЛЕКТ!Описание:Стабилен 140см трамплин за вкъщи или навън, с 25кг максимално натоварванеВътрешна предпазна мрежа с черна омекотена рамкаПолипропиленов батут за скачане, с иновативна технология с бънджи въ..
118,99 лв. 219,00 лв.
Последен продукт
Фитнес комплект със стойка за дъмбели Klarfit Фитнес комплект със стойка за дъмбели Klarfit
Клас А -26 %
Фитнес комплект със стойка за дъмбели KlarfitОписание:Многофункционална станция за домашни тренировки с дъмбели и пейка за сядане и лягане.Здрава и удобна конструкция от приятен материал. Капацитет е 160 кг. Бустер станцията от Klarfit е универсално евтино спортно съоръжение фокусирано върху..
191,99 лв. 259,00 лв.
Последен продукт
Лежанка за коремни преси KLARFIT Лежанка за коремни преси KLARFIT
Клас А -41 %
Лежанка за коремни преси KLARFITОписание:Лежанка за коремни преси, тренировки с тежести и широк спектър от други упражненияПодвижни части за регулиране на натоварването, за различните типове тяло и видове упражненияСгъваема - лесна за съхранениеМакс. натоварване: 160кгДетайли за продукта:Издръжлив..
175,99 лв. 299,00 лв.
Последен продукт
Инверсна лежанка Klarfit Ease Delux Инверсна лежанка Klarfit Ease Delux
Клас B -30 %
Инверсна лежанка Klarfit Ease DeluxПРОДУКТЪТ Е С НАРУШЕНА ОПАКОВКА И ЛИПСВА УПЪТВАНЕ!Описание:Обърнете света надолу с главата: инверсната лежанка Klarfit Ease Delux предлага усещане за облекчаване на гърба и релаксация. Само няколко минути упражнения на ден са достатъчни, за да усетите п..
484,49 лв. 689,00 лв.
Последен продукт
Лост за набиране с боксова круша KLARFIT LIFTING Лост за набиране с боксова круша KLARFIT LIFTING
Клас C -48 %
Лост за набиране с боксова круша KLARFIT LIFTING ЛИПСВА МОНТАЖЕН КОМПЛЕКТ,КОЙТО БИХТЕ МОГЛИ ДА СИ НАБАВИТЕ ОТ ВСЯКА ЖЕЛЕЗАРИЯ!Описание: Уред,подходящ за тежки силови тренировки! Идеален за усвояване на спорта БОКС, но същевременно лоста за набиране спомага и оформянето на здрав гръб!Топ ха..
113,99 лв. 219,00 лв.
Последен продукт
Батут Rocketboy 250 KLARFIT Батут Rocketboy 250 KLARFIT
Клас C -42 %
Батут Rocketboy 250 KLARFITЛИПСВАТ СТРАНИЧНИТЕ ТРЪБИ ЗА МРЕЖАТА!Топ характеристики:Стабилен 250 см градински батут, с макс. товароносимост от 150 кгВградена защитна мрежа с черни облицовани тръбиUV устойчива полипропиленова повърхност за скачане с 48 пружини - произведени в САЩЛачено покритие на в..
189,99 лв. 329,00 лв.
Последен продукт
Степер Klarfit  Aerobic Stepper Twist Степер Klarfit  Aerobic Stepper Twist
Клас C -64 %
Степер Klarfit  Aerobic Stepper TwistЕДНОТО КРАЧЕ Е СЧУПЕНО!Описание:Учебният компютър показва изминалото време за упражнения. Учебният компютър показва броя стъпки в минута. Учебният компютър показва изгорените калории.Функция за сканиране - Автоматична смяна на дисплея. Възможна е&nb..
53,99 лв. 150,00 лв.
Последен продукт
Тренажор KLARFIT Myon Cross Тренажор KLARFIT Myon Cross
Клас C -33 %
Тренажор KLARFIT Myon CrossКОРПУСЪТ Е ЛЕКО ОГЪНАТ И ЛИПСВА ЕДНА ГАЙКА!Описание:- Идеално ниво на сила: устойчивост с общо 8 нива - Магнитна спирачна система: функция MagResist с висококачествен маховик - Най-доброто свързване: SmartCardio Studio с държач за таблет и апликация Kinomap - Тих и комф..
399,99 лв. 600,00 лв.
Последен продукт
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)