Меню
Кошница

Фитнес уреди

Фитнес уреди

Тренажор CAPITAL SPORTS Orbit Тренажор CAPITAL SPORTS Orbit
Клас C -52 %
Тренажор CAPITAL SPORTS OrbitПРОДУКТЪТ Е С ЛИПСВАЩИ КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ!Описание:фитнес за всички: тренажор с тренировъчен компютървисококачествено: мощно ремъчно задвижване за приятна тренировкастабилно: изключителен за издръжливост, сърдечно-съдовата система и намаляване на теглоергономично:&..
199,99 лв. 420,00 лв.
Последен продукт
Регулируеми дъмбели Tackly
Клас А -29 %
Регулируеми дъмбели TacklyС този комплект дъмбели е възможно да тренираме в собствения си дом на практика, сякаш го правим във фитнеса, тъй като те позволяват широк спектър от тежести, които лесно можем да избираме в зависимост от нашето ниво и упражнението, което искам да осъзная.Дъмбелите с рег..
247,99 лв. 350,00 лв.
Последен продукт
 Велотренажор,Azura M3  Велотренажор,Azura M3
Клас А -42 %
 Велотренажор,Azura M3 Ергометър с тренировъчен компютър за организиране и следене на тренировкаУдобна облегалка за гърбаСтранични дръжки за стабилизиране на горната част на тялотоИнтегриран измервател на сърдечния ритъм за оптимално регулиране на интензитета чрез тренировъчния компютърМ..
195,99 лв. 340,00 лв.
Последен продукт
Фитнес обръч Aiweite Фитнес обръч Aiweite
Клас А -42 %
Фитнес обръч AiweiteДизайн на вътрешна вълна, масаж и фитнес едновременно: хула обръчът има специален дизайн във формата на вълна. Лекото въртеливо движение създава ефект на оформяне благодарение на вътрешните масажни топки, които са три пъти по-големи от обикновения хула обръч. Освен това се изг..
34,99 лв. 60,00 лв.
Последен продукт
Циклотренажор Azura M1 Циклотренажор Azura M1
Клас C -60 %
Циклотренажор Azura M1 ПРОДУКТЪТ Е БЕЗ КРЕПЕЖИ И ЕДИНИЯ КРАК!Ергометър с тренировъчен компютър за организиране и следене на тренировкаВграден измервател на пулс за перфектно контрол на изпълнениетоМясто за IPAD, iPhone, и т.н.Бързо сглобяем с подробни илюстровани инструкции8 градуса регулируе..
99,99 лв. 250,00 лв.
Последен продукт
Батут БЕЗ МРЕЖА ЗА СКАЧАНЕ И ПРЕДПАЗНА МРЕЖА Klarfit Rocketkid Батут БЕЗ МРЕЖА ЗА СКАЧАНЕ И ПРЕДПАЗНА МРЕЖА Klarfit Rocketkid
Клас C -63 %
Батут БЕЗ МРЕЖА ЗА СКАЧАНЕ И ПРЕДПАЗНА МРЕЖА Klarfit RocketkidЛИПСВА ОСНОВНАТА МРЕЖА ЗА СКАЧАНЕ И ПРЕДПАЗНАТА МРЕЖА!Описание:Стабилен трамплин 140 см за вътрешна и външна употреба с натоварване до макс. 25 кгВътрешна защитна мрежа с черни подложкиПолипропиленов скачаща площ с иновативни бънджи пруж..
69,99 лв. 189,00 лв.
Последен продукт
Велоергометър- Azura X2 Велоергометър- Azura X2
Клас C -58 %
Велоергометър- Azura X2ЛИПСВАТ ПЕДАЛИТЕ!Топ характеристики:Ергономичен X-bike за тренировка, ускорено изгаряне на мазнините и мобилизация на ставите4 кг маховик с регулируемо съпротивление от 8 градуса за индивидуално регулиране на производителносттаКомпютър за обучение за показване на скорост, вр..
107,99 лв. 259,00 лв.
Последен продукт
Батут с вътрешна мрежа Klarfit Rocketkid РОЗОВ Батут с вътрешна мрежа Klarfit Rocketkid РОЗОВ
Клас C -39 %
Батут с вътрешна мрежа Klarfit Rocketkid РОЗОВЛИПСВА ЕДИН КРАК, ПРЕДПАЗНА МРЕЖА И МОНТАЖЕН КОМПЛЕКТ!Описание:Стабилен 140см трамплин за вкъщи или навън, с 25кг максимално натоварванеВътрешна предпазна мрежа с черна омекотена рамкаПолипропиленов батут за скачане, с иновативна технология с бънджи въ..
132,99 лв. 219,00 лв.
Последен продукт
Тренажор Capital Sports-Orbit Pro Тренажор Capital Sports-Orbit Pro
Клас C -48 %
Тренажор Capital Sports-Orbit ProКОПЧЕТО  ЗА РЕГУЛИРАНЕ Е РАЗЛЕПЕНО И ЛИПСВА ОРИГИНАЛНАТА ОПАКОВКА!Топ характеристики:фитнес за всички: тренажор с тренировъчен компютървисококачествено: мощно ремъчно задвижване за приятна тренировкастабилно: изключителен за издръжливост, сърдечно-съдовата..
179,99 лв. 349,00 лв.
Последен продукт
Комплект фитнес система Ab Doer 360 Комплект фитнес система Ab Doer 360
Клас B -20 %
Комплект фитнес система Ab Doer 360 ПРОДУКТЪТ Е С НАРУШЕНА ОПАКОВКА!Описание:Уред, който помага за укрепване на гърба и подобрява гъвкавостта. Съчетавайки удобна, подплатена въртяща се седалка, Ab Doer се плъзга плавно, предоставяйки ви перфектната тренировка за корем. Опората за гърба ..
271,99 лв. 340,00 лв.
Последен продукт
Тренажор KLARFIT Myon Cross Тренажор KLARFIT Myon Cross
Клас C -60 %
Тренажор KLARFIT Myon CrossКОРПУСЪТ Е ЛЕКО ОГЪНАТ И ЛИПСВА ЕДНА ГАЙКА!Описание:- Идеално ниво на сила: устойчивост с общо 8 нива - Магнитна спирачна система: функция MagResist с висококачествен маховик - Най-доброто свързване: SmartCardio Studio с държач за таблет и апликация Kinomap - Тих и комф..
239,99 лв. 600,00 лв.
Последен продукт
ФОУМРОЛЕР ФОУМРОЛЕР
Клас B -65 %
ФОУМРОЛЕР Фоум ролерът:- използва се за  увеличаване на обхвата на движение - спомага за облекчаване на мускулната стягане и мускулна болезненост - фоум ролерът е направен от ПВЦ и ЕВА материал, за да е здрав и устойчив на удари и натоварвания..
10,49 лв. 30,00 лв.
Последен продукт
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)