Меню
Кошница

За домашните любимци

За домашните любимци

Метална двойна купа за вода за храна за кучета Метална двойна купа за вода за храна за кучета
Клас А -36 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИМетална двойна купа за вода за храна за кучета Двойната купа за куче или котка е много удобно решение, когато трябва да поддържаме нещата подредени. Заема много малко място , а подвижните стоманени купи улесняват поддържането на купите чи..
15,99 лв. 25,00 лв.
Последни 2 бр.
Метална противоплъзгаща купа за храна за кучета 700мл Метална противоплъзгаща купа за храна за кучета 700мл
Клас А -42 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИМетална противоплъзгаща купа за храна за кучета 700мл Благодарение на своя дизайн, металната купа е идеална за суха и мокра храна. Лесно се поддържа чист. Изработен от неръждаема стомана, той има противоплъзгаща гума, за да предотврати плъзгането на..
6,99 лв. 12,00 лв.
Метална двойна купа за кучета 350 мл Метална двойна купа за кучета 350 мл
Клас А -36 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИМетална двойна купа за кучета 350 мл Двойната купа за куче или котка е много удобно решение, когато трябва да поддържаме нещата подредени. Заема малко място , а подвижните стоманени купи улесняват поддържането на купите чист..
15,99 лв. 25,00 лв.
Последни 2 бр.
Нашийник за куче с шипове - S Нашийник за куче с шипове - S
Клас А -47 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник за куче с шипове-S Нашийникът е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка . Стилната яка със стърчащи ши..
7,99 лв. 15,00 лв.
Нашийник за куче с шипове Нашийник за куче с шипове
Клас А -38 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник за куче с шипове Нашийникът е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка . Стилната яка с изпъкнали шипове не ..
9,99 лв. 16,00 лв.
Играчка за котки въдица с перо Играчка за котки въдица с перо
Клас А -45 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за котки въдица с перо Тази играчка е предназначена за котки , които обичат да играят и да се забъркват. Благодарение на тази атракция те няма да скучаят . Това е алтернатива на лова в естествена среда&nbs..
4,99 лв. 9,00 лв.
Автоматична каишка 5м Автоматична каишка 5м
Клас А -20 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИАвтоматична каишка 5м Автоматичната каишка е идеалното устройство, за да превърне разходката на вашия домашен любимец в много приятно изживяване. Тиха, лека и удобна. Оборудван с усъвършенстван заключващ механизъм , който позволява&n..
15,99 лв. 20,00 лв.
Последни 2 бр.
Четка за косми Четка за косми
Клас А -42 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЧетка за косми Двустранната четка за кучета от тел и найлонова четина е незаменим продукт за всеки собственик на четириноги, който се грижи за здравето и външния вид на своя домашен любимец. Тази иновативна четка съчетава най-доброто от два вида ко..
6,99 лв. 12,00 лв.
Последен продукт
Автоматична каишка за кучета 5м Автоматична каишка за кучета 5м
Клас А -20 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИАвтоматична каишка за кучета 5м Автоматичната каишка е идеалното устройство, за да превърне разходката на вашия домашен любимец в много приятно изживяване. Тиха, лека и удобна. Оборудван с усъвършенстван заключващ механизъм ..
15,99 лв. 20,00 лв.
Последен продукт
Четка за кучета/котки Четка за кучета/котки
Клас А -27 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЧетка за кучета/котки Тримерът за домашни любимци е сензационно и просто устройство, с което бързо да се отървете от подкосъм и падащи косми при кучета, котки или коне. Помага за поддържане на здрава и блестяща козина и дори нам..
10,99 лв. 15,00 лв.
Последен продукт
Играчка за котки Играчка за котки
Клас А -25 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за котки Интерактивната кула с топка е играчка, която стимулира интелектуално вашата котка. Вашата котка ще трябва да мисли и планира как да хваща топките , което помага за развитието на мисловни умения. Котките обичат да бъдат независи..
14,99 лв. 20,00 лв.
Последни 2 бр.
Дозатор за храна за кучета/котки Дозатор за храна за кучета/котки
Клас А -38 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИДозатор за храна за кучета/котки Двойна пластмасова купа с практичен диспенсър за вода гарантира, че винаги има прясна вода за нашия домашен любимец, когато домакинството отсъства за дълги периоди от време. Купата има две отделения , позволяващи&nbs..
9,99 лв. 16,00 лв.
Последни 2 бр.
Нашийник с бандана за куче/котка М Нашийник с бандана за куче/котка М
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник с бандана за куче/котка М Тази яка е идеална за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка Стилната яка с прикрепена лента не само подоб..
4,99 лв. 10,00 лв.
Последни 3 бр.
Светлоотразителна каишка за куче Светлоотразителна каишка за куче
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИСветлоотразителна каишка за куче Светлоотразителната яка е изключително полезна и необходима джаджа за всеки собственик на куче , загрижен за безопасността на своя домашен любимец. Това е специално проектиран артикул, за да увеличи видимостта на вашето ..
4,99 лв. 10,00 лв.
Каишка за кучета Каишка за кучета
Клас А -33 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКаишка за кучета Каишката с колани е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Те предлагат максимален комфорт , тъй като коланът разпределя натиска по цялата си дължина, за разлика от обикновената яка, която причинява натиск върху врата. ..
11,99 лв. 18,00 лв.
Последен продукт
Въжен нашийник за кучета Въжен нашийник за кучета
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИВъжен нашийник за кучета Каишката с клипс е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец . Осигурете безопасността и комфорта на вашия домашен любимец в зони, където той не трябва да ходи свободно. &..
4,99 лв. 10,00 лв.
Последни 2 бр.
Каишка с презрамки за куче Каишка с презрамки за куче
Клас А -31 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКаишка с презрамки за куче Каишката с колани е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Те предлагат максимален комфорт , тъй като коланът разпределя натиска по цялата си дължина, за разлика от обикновената яка, която причинява ..
10,99 лв. 16,00 лв.
Последни 2 бр.
Здрава въжена каишка за кучета с рефлектор на дръжката Здрава въжена каишка за кучета с рефлектор на дръжката
Клас А -54 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЗдрава въжена каишка за кучета с рефлектор на дръжката Каишката с дръжка е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец . Осигурете безопасността и комфорта на вашия домашен любимец на места, където не трябва да ходи свободен. &#..
5,99 лв. 13,00 лв.
Последен продукт
Играчка за дъвчене с топка за кучешка храна Играчка за дъвчене с топка за кучешка храна
Клас А -46 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за дъвчене с топка за кучешка храна Топката е проектирана с дупка за скриване на лакомства вътре. Вашето куче ще трябва да реши пъзел, за да получи лакомството, което стимулира неговия интелект и умения за логическо мислене. Играчк..
6,99 лв. 13,00 лв.
Играчка за куче - въже Играчка за куче - въже
Клас А -36 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за куче - въже Тегленето на въже е изработено от издръжлив материал, който е устойчив на натоварване и ежедневна употреба. Осигурява дълготрайна използваемост дори при интензивно обучение. Дърпащото въ..
8,99 лв. 14,00 лв.
Последни 3 бр.
Играчка за куче Играчка за куче
Клас А -35 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за куче Влекачът с топка е перфектният инструмент за обучение на вашия домашен любимец. Този висококачествен влекач е специално проектиран да осигури ефективно и безопасно упражнение както за кучето, така и за собственика. Тегленет..
10,99 лв. 17,00 лв.
Играчка за дърпане за куче Играчка за дърпане за куче
Клас А -46 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за дърпане за куче Тегленето на въже е изработено от здрав материал, който е устойчив на натоварване и ежедневна употреба. Осигурява дълготрайна използваемост дори при интензивно обучение. Дърпащото въ..
6,99 лв. 13,00 лв.
Играчка за дъвчене за куче Играчка за дъвчене за куче
Клас А -46 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за дъвчене за куче Тегленето на въже е изработено от здрав материал, който е устойчив на натоварване и ежедневна употреба. Осигурява дълготрайна използваемост дори при интензивно обучение. Дърпащото въ..
6,99 лв. 13,00 лв.
Последни 3 бр.
Играчка за куче въже за дърпане Играчка за куче въже за дърпане
Клас А -54 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за куче въже за дърпане Въжето за дърпане е идеалният инструмент за обучение на вашия домашен любимец. Този висококачествен влекач е специално проектиран да осигури ефективно и безопасно упражнение както за кучето, така и за собственика. ..
5,99 лв. 13,00 лв.
Играчка за куче въже за дърпане Играчка за куче въже за дърпане
Клас А -43 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за куче въже за дърпане Въжето за дърпане е изработено от здрав материал, който е устойчив на натоварване и ежедневна употреба. Осигурява дълготрайна използваемост дори при интензивно обучение. Дърпане..
7,99 лв. 14,00 лв.
Играчка въже за кучета Играчка въже за кучета
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка въже за кучета Влекачът с топка е перфектният инструмент за обучение на вашия домашен любимец. Този висококачествен влекач е специално проектиран да осигури ефективно и безопасно упражнение както за кучето, така и за собственика. Т..
6,49 лв. 13,00 лв.
Играчка въже за дърпане за куче Играчка въже за дърпане за куче
Клас А -41 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка въже за дърпане за куче Влекачът със силиконова топка за лакомства е идеалният инструмент за обучение на вашия домашен любимец. Този висококачествен влекач е специално проектиран да осигури ефективно и безопасно упражнение както за кучето, ..
9,99 лв. 17,00 лв.
Нашийник за куче/котка с шипове еко кожа- M Нашийник за куче/котка с шипове еко кожа- M
Клас А -33 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник за куче/котка с шипове еко кожа-M Нашийникът е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка . Сти..
9,99 лв. 15,00 лв.
Нашийник за куче с шипове еко кожа- L Нашийник за куче с шипове еко кожа- L
Клас А -25 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник за куче с шипове еко кожа- L Нашийникът е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка Стилната яка с изпъкнали шипове не ..
11,99 лв. 16,00 лв.
Нашийник за куче с шипове- L Нашийник за куче с шипове- L
Клас А -33 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник за куче с шипове- L Нашийникът е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка Стилната яка с изпъкнали шипове не само ще п..
9,99 лв. 15,00 лв.
Нашийник с бандана за куче/котка - S Нашийник с бандана за куче/котка - S
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник с бандана за куче/котка-S Тази яка е идеална за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка Стилната яка с пришита лента не само подобряв..
4,99 лв. 10,00 лв.
Нашийник за куче/котка с бандана- L Нашийник за куче/котка с бандана- L
Клас А -54 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИНашийник за куче/котка с бандана- L Нашийникът е идеалното решение за дълги разходки с вашия домашен любимец. Удобен е за носене . Предназначен е за космати животни като вашето куче или котка Стилната яка с пришита лента не ..
5,99 лв. 13,00 лв.
Последни 3 бр.
Пухкаво легло за кучета Пухкаво легло за кучета
Клас А -25 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИПухкаво легло за кучета Плюшеното легло ще осигури на вашия домашен любимец комфортна почивка , за да може да се наслаждава на доброто си прекарване. Изработен е от висококачествени материали, така че ще издържи много дълго време. ..
29,99 лв. 40,00 лв.
Последен продукт
Метална купа за храна за кучета 400мл Метална купа за храна за кучета 400мл
Клас А -33 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИМетална купа за храна за кучета 400мл Благодарение на своя дизайн, металната купа е идеална за суха и мокра храна. Лесно се поддържа чист. Изработен от неръждаема стомана, той има противоплъзгаща гума, за да предотврати плъзгането на купата за храна..
9,99 лв. 15,00 лв.
Последен продукт
Метална купа за храна за кучета 150мл Метална купа за храна за кучета 150мл
Клас А -42 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИМетална купа за храна за кучета 150мл Благодарение на своя дизайн, металната купа е идеална за суха и мокра храна. Лесно се поддържа чист. Благодарение на здравата си конструкция, той е устойчив на повреди , осигурявайки дълъг ек..
6,99 лв. 12,00 лв.
Последен продукт
Купа за храна за кучета 350мл Купа за храна за кучета 350мл
Клас А -39 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКупа за храна за кучета 350мл Дизайнът на тази купа за кучета и котки е идеален за суха и мокра храна. Лесно се поддържа чист. Изработена от пластмаса , има подвижна стоманена вложка , която се почиства лесно. Благо..
7,99 лв. 13,00 лв.
Последни 2 бр.
Играчка фризби за куче Играчка фризби за куче
Клас А -46 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка фризби за куче Фризбито за кучета, котки и други домашни любимци е идеалният начин вашият домашен любимец да скучае. Благодарение на него вашият домашен любимец няма да скучае по време на разходка или когато остане сам вкъщи . ..
6,99 лв. 13,00 лв.
Последни 2 бр.
Ултразвуков уред против кучета Ултразвуков уред против кучета
Клас А -20 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИУлтразвуков уред против кучета "Кучегонът" представлява многофункционален уред, предназначен за осигуряване на безопасност на улицата и трениране на домашни любимци. Ето някои от възможностите и начините на употреба на този ултразвуков уред: Защита от агресивни ку..
27,99 лв. 35,00 лв.
Кучешка тоалетна с изкуствена трева Кучешка тоалетна с изкуствена трева
Клас А -24 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКучешка тоалетна с изкуствена трева Тоалетната за кучета е практичен начин да научите вашия домашен любимец да се изхожда където трябва. Когато кучето е навън, в естествена среда, надушвайки миризмата на другите кучета, то се ориентира къде трябва да си върши рабо..
28,99 лв. 38,00 лв.
Електронен нашийник за кучета Електронен нашийник за кучета
Клас А -30 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЕлектронен нашийник за кучета Този електронен нашийник с дистанционно управление е предназначен за обучение на кучета с различни функции, включително вибрация, електрически разряди (с регулируеми нива от 0 до 100) и звукови сигнали. С обхват до 300 метра този нашийник..
47,99 лв. 69,00 лв.
Фонтан за кучета във формата на лапа Фонтан за кучета във формата на лапа
Клас А -28 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИФонтан за кучета във формата на лапа Pet Water Fountain е удобна поилка за домашни любимци със специален дизайн във формата на лапа. Тя предлага редица предимства, които могат да подобрят опита на вашето куче с пиенето на вода.  Основни характеристики: На..
49,99 лв. 69,00 лв.
Уред за събиране на кучешки изпражнения Уред за събиране на кучешки изпражнения
Клас А -27 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИУред за събиране на кучешки изпражнения Идеалният уред за почистване на задния Ви двор, по време на разходка или при пътуване. Характеристика: Висококачествени материали; Ергономична дръжка; Дозатор за торби за боклук; Лесен за използване...
21,99 лв. 30,00 лв.
Гребен за домашни любимци Гребен за домашни любимци
Клас А -13 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИГребен за домашни любимци Поддържането на добър външен вид и здраве на Вашия домашен любимец изисква правилни груминг процедури. Представяме Ви специален гребен, който е подходящ за грижа както за кучета, така и за котки. Независимо от породата на Вашия домашен пр..
25,99 лв. 30,00 лв.
Безжична машинка за подстригване на домашните любимци Безжична машинка за подстригване на домашните любимци
Клас А -18 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИБезжична машинка за подстригване на домашните любимци Вие сте горд стопанин на космат любимец? Безжичната машинка за подстригване Baorun е решението за вас! С Baorun можете да се погрижите самостоятелно за външния вид и комфорта на кучето си. Подстригете к..
39,99 лв. 49,00 лв.
Кучешка тоалетна + гребен Кучешка тоалетна + гребен
Клас А -51 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКучешка тоалетна + гребен   Кучешка тоалетна: Това е практично решение за обучение на домашните любимци да използват определено място за нуждите си. Тоалетната е снабдена с решетка, разположена върху пластмасова тавичка, която лесно може да се почисти сле..
47,99 лв. 97,00 лв.
Клип за Селфи за Домашни Любимци Pefie InnovaGoods Клип за Селфи за Домашни Любимци Pefie InnovaGoods
Клас А -40 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИАко сте фенове на света на джаджите, InnovaGoods ви предлага най-добрите и оригинални стоки за дома, автомобила, пътуването, децата, технологиите, забавление и др.! Открийте широка гама от висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност..
14,58 лв. 24,30 лв.
Последен продукт
Бутилка с Резервоар за Вода и Храна за Домашни Любимци 2 в 1 Pettap InnovaGoods Бутилка с Резервоар за Вода и Храна за Домашни Любимци 2 в 1 Pettap InnovaGoods
Клас А -40 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИInnovaGoods предлага най-новите стоки за дома, като Бутилка с Резервоар за Вода и Храна за Домашни Любимци 2 в 1 Pettap InnovaGoods Home Pet! Открийте широка гама висококачествени продукти, които се отличават със своята функционалност, ефикасност и иновативен дизайн: осве..
19,32 лв. 32,20 лв.
Последен продукт
Играчка за кучета кокал Играчка за кучета кокал
Клас А -55 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за кучета кокал Характеристики на продукта: Играчка за дъвчене за кучета, котки и други домашни любимци. Ще продължи много дълго време. При удушаване или ухапване издава скърцащ звук. Привлича всеки домашен любимец. Перфектният начин да ск..
6,69 лв. 15,00 лв.
Последни 3 бр.
Играчка за куче скърцаща топка Играчка за куче скърцаща топка
Клас А -60 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИИграчка за куче скърцаща топка Характеристики на продукта: Играчка за дъвчене за кучета, котки и други домашни любимци. Ще продължи много дълго време. При удушаване или ухапване издава скърцащ звук. Привлича всеки домашен любимец. Перфектният начин да..
5,99 лв. 15,00 лв.
Последни 3 бр.
Гумена топка за кучета Гумена топка за кучета
Клас А -57 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИГумена топка за кучета Играчка за дъвчене за кучета, котки и други домашни любимци. Ще продължи много дълго време. При удушаване или ухапване издава скърцащ звук. Привлича всеки домашен любимец. Перфектният начин да скучаете, за разходка или в..
6,89 лв. 16,00 лв.
Купа за храна 0.4л, синя Купа за храна 0.4л, синя
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКупа за храна 0.4л, синя Купата е добро решение за нашите домашни любимци, които лакомо ядат храната си. Благодарение на изпъкналите издатини се удължава времето за ядене на храна, благодарение на което предотвратяваме храносмилателни проблеми и подуване на н..
12,00 лв. 24,00 лв.
Купа за храна 0.4л, зелена Купа за храна 0.4л, зелена
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКупа за храна 0.4л, зелена Купата е добро решение за нашите домашни любимци, които лакомо ядат храната си. Благодарение на изпъкналите издатини се удължава времето за ядене на храна, благодарение на което предотвратяваме храносмилателни проблеми и подуване на..
12,10 лв. 24,00 лв.
Купа за храна 0.4л. розова Купа за храна 0.4л. розова
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИКупа за храна 0.4л розова Купата е добро решение за нашите домашни любимци, които лакомо ядат храната си. Благодарение на изпъкналите издатини се удължава времето за ядене на храна, благодарение на което предотвратяваме храносмилателни проблеми и подуване на ..
11,99 лв. 24,00 лв.
Четка за домашни любимци Четка за домашни любимци
Клас А -51 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЧетка за домашни любимци Четката за домашни любимци е страхотен и лесен уред, благодарение на който можем бързо да се отървем от падащи косми при кучета, котки или коне . Помага за поддържане на здрава и блестяща козина и дори намалява косопада с 90% . По-ефе..
24,99 лв. 51,00 лв.
Последни 2 бр.
Ръкавица за разресване на домашни любимци Ръкавица за разресване на домашни любимци
Клас А -53 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИРъкавица за разресване на домашни любимци Ръкавицата за животни е страхотен и лесен уред за масажиране и разресване на нашия домашен любимец . Ръкавицата е завършена с дишаща мрежеста материя от едната страна , което повишава комфорта при нейното използване . Другата ..
7,00 лв. 15,00 лв.
Електрически гребен срещу бълхи за кучета и котки Електрически гребен срещу бълхи за кучета и котки
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЕлектрически гребен срещу бълхи за кучета и котки Ефективно премахва бълхите без нужда от шампоани и химикали срещу бълхи, които могат да навредят на нашите домашни любимци. Гребенът е снабден с тънки метални зъбци, които имат две дължини. По-дългите зъбци са зав..
17,00 лв. 34,00 лв.
Електрическа четка за кучета Електрическа четка за кучета
Клас А -54 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИЕлектрическа четка за кучета Електрическият гребен за заплитане, предназначен за всички породи кучета, представлява практично и безопасно решение за разресване на заплетената коса.  Уредът е снабден с въртящи се остриета, които позволяват лесно прорязван..
16,00 лв. 35,00 лв.
Ултразвуково фенерче за прогонване на кучета- Кучегон Ултразвуково фенерче за прогонване на кучета- Кучегон
Клас А -50 %
ДОСТАВКА ДО: 3-4 РАБОТНИ ДНИУлтразвуково фенерче за прогонване на кучета- Кучегон "Иновативен уред за успокояване на упорития лай на кучета с мощен ултразвуков сигнал, недоловим за човешкото ухо, но дразнещ и устойчив за кучетата. Освен своята основна функция, уредът разполага и със страничн..
15,00 лв. 30,00 лв.
Последни 2 бр.
Електронен уред за борба с домашни вредители Riddex Plus - мишки, плъхове, хлебарки Електронен уред за борба с домашни вредители Riddex Plus - мишки, плъхове, хлебарки
Free Клас А
Доставка до: 3-4 работни дниЕлектронен уред за борба с домашни вредители Riddex Plus - мишки, плъхове, хлебарки Електронен уред за борба с домашни вредители Ridex Характеристики на продукта: Ridex използва патентована Digital Pulse технология от Motorola с Freescale микропроцесор. Ridex създава не..
14,99 лв.
3в1 каишка за кучета с LED светлина,WENKO 3в1 каишка за кучета с LED светлина,WENKO
Клас А
3в1 каишка за кучета с LED светлина,WENKOПрактична прибираща се каишка - може да се удължава и заключва до 5 м . Може лесно да се прикрепи към съществуващата ви кучешка яка с кука за карабина - подходяща за кучета до 25 кгС ярка LED светлина (5 лумена) за повече безопасност през нощта и по тъмни ..
19,99 лв.
Показани са от 1 до 60 от 63 резултата (2 страници)