Меню
Кошница

За домашните любимци

За домашните любимци

Каишка за кучета HALTI Каишка за кучета HALTI
Клас А
Каишка за кучета HALTI Нагръдникът HALTI е създаден, за да спре кучето да се дърпа, като осигурява управление на волана от гърдите - предлага се с изчерпателно ръководство за обучение Перфектен за кучета, които не могат да носят нашийник, коланът е подплатен, за да бъде изключително удобен з..
9,99 лв.
Последен продукт
Немска машина за подстригване на овце KraftWorld 1600W - електрическа ножица за животни Немска машина за подстригване на овце KraftWorld 1600W - електрическа ножица за животни
Клас А -25 %
Немска машина за подстригване на овце KraftWorld 1600W - електрическа ножица за животниДОСТАВКА ДО 3-4 РАБОТНИ ДНИ!Електрическа ножица за животни 1600W, KraftWorld.Машината има мотор с мощност от 1600 W, който в комбинация с ножове, изработени от лазерно втвърдена стомана гарантира ефективна и удо..
165,00 лв. 219,00 лв.
Кучешко легло, пухено Кучешко легло, пухено
Клас C -46 %
Кучешко легло, пухеноПРОДУКТЪТ  Е СКЪСАН ОТСТРАНИ!Размери- прибл. 63х68см..
37,49 лв. 70,00 лв.
Последен продукт
3в1 каишка за кучета с LED светлина,WENKO 3в1 каишка за кучета с LED светлина,WENKO
Клас А
3в1 каишка за кучета с LED светлина,WENKOПрактична прибираща се каишка - може да се удължава и заключва до 5 м . Може лесно да се прикрепи към съществуващата ви кучешка яка с кука за карабина - подходяща за кучета до 25 кгС ярка LED светлина (5 лумена) за повече безопасност през нощта и по тъмни ..
19,99 лв.
Дозатор за храна на животни Medion Дозатор за храна на животни Medion
Клас C -86 %
Дозатор за храна на животни MedionПРОДУКТЪТ Е СЪС СЛЕДИ ОТ УПОТРЕБА И СЕНЗОРЪТ НЕ РАБОТИ!Автоматичен диспенсър за лакомства и храна за кучета и котки с вградена HD камера и микрофон, управляван от мобилното приложение MEDION.Благодарение на автоматичния дозатор за храна и лакомства можете да вижда..
22,49 лв. 160,00 лв.
Последен продукт
Разделителна мрежа за домашни любимци Разделителна мрежа за домашни любимци
-40 %
Разделителна мрежа за домашни любимциCIUJOY автомобилен екран за кучета приема двуслоен мрежест дизайн, за да държи палави домашни любимци в собствената си зона. Това е предпазител за малки или средни кучета и котки. Ако вашият домашен любимец е енергично голямо куче, тази мрежа за домашни любимц..
29,99 лв. 50,00 лв.
Последен продукт
Хотел за насекоми LivingGarden Описание:Място за гнездене и зимуване на диви пчели, оси, калинки и други насекоми. Къщичката е готова за употреба, не се нуждае от сглобяване.  Има практично устройство за окачване на гърба. ..
19,99 лв.
Последен продукт
Подложка за транспорт на домашни любимци ZOOFARI Подложка за транспорт на домашни любимци ZOOFARI
Клас B
Подложка за транспорт на домашни любимци ZOOFARI - Надеждна защита срещу косми от домашни любимци, мръсотия и влага - Устойчив на разкъсване и водоустойчив протектор За седалката - Размер: 124 x 122 см - Нехлъзгащото покритие осигурява допълнително сцепление за вашето куче - Адаптивно и гъвкаво..
19,99 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)